Εξωτικό

Ένας άνδρας,είδα,με άγνωστη όψη βγαίνει από το πατρικό μου σπίτι,το οποίο είναι άδειο,γιατί οι γονείς μου έχουν πεθάνει, κρατώντας στα χέρια του ένα εξωτικό πουλί! Μόλις κατεβαίνει τα σκαλιά σκοντάφτει,και του φεύγει από τα χέρια μπροστά στην είσοδο του σπιτιού,στην αυλή. Εκεί βρισκόμουν και εγώ σε ένα μόνο κρεβάτι και κοιμόμουν! Ξυπνάω και βλέπω το πουλί να πετάει προς τον ουρανό πάνω… το κοιτάζω και το έλκω με τα ματια μου,και αυτό έρχεται πάνω μου και γατζωνεται στην καρδιά μου. Μετά το παίρνω και το δίνω στον άγνωστο άνδρα που του έφυγε από τα χέρια! Το πουλί είχε έντονο κόκκινο,κίτρινο και μπλε χρωμα.
Μαρίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.