ποτά - θάνατος

καλησπέρα. προχθές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα χώρο δεν ξέρω που και κάποιος άντρας που δεν τον είδα αλλά άκουσα την φωνή του έβαλε σε έναν δίσκο σερβιρίσματος 3 ποτύρια ουίσκι και ένα φλιτζάνι καφέ και μου είπε να τα πιούμε για την κηδεία. δεν τα ακούμπησα ούτε και είπια . και εχθές το βράδυ έβλεπα συνέχεια να γυρνάει ο θάνατος στον ύπνο μου ... όλο μου λέγανε για θάνατο και κηδείες. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Λεττα Ρ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το φιλί είναι σύμβολο της αγάπης και τα όνειρα με φιλιά θεωρούνται καλοί οιωνοί, στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο ονειροκρίτης όμως δίνει διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το ποιος φιλάει ποιον και σε τι περιβάλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις ερμηνείες για το φιλί στα όνειρα.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.