Πατέρας που είναι νεκρός να μιλάμε.

Είδα πως ήμουν σε εκκλησία και άναβα κεράκι μαζί με τον πατέρα μου, που έχει φύγει πριν από τρία χρόνια. Μου μίλησε και μου έκανε παρατήρηση να ανάψω μεγαλύτερο κερί. Χαμογέλασα και του απάντησα ότι σ' αυτή την εκκλησία δεν υπάρχουν μεγαλύτερα κεριά. Βγαίνοντας από την εκκλησία είδα και έναν γείτονα ο οποίος έχει επίσης φύγει από την ζωή. Περπατούσε και είχε στα χέρια του φαγητό.
Λάμπρος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Ως γνωστόν, για τους αρχαίους ο Χάρος ήταν ο πορθμέας του Άδη, δηλαδή εκείνος που μετέφερε τις νεκρές ψυχές στην άλλη όχθη του ποταμού Αχέροντα,  όπου ήταν η είσοδος για τον Κάτω Κόσμο.

Τα όνειρα με άμμο, γενικά είναι οιωνοί για απώλειες, προβλήματα και ανέχεια. Δείτε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.