Γυναίκα να ξυρίζει τα πόδια γυναίκας

Καλησπέρα σας... Αρχικά θα ήθελα να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου για την ιστοσελίδα σας... Πολύτιμες οι πληροφορίες σας.. Λοιπόν... ... ειδα στο όνειρο μου ότι βρέθηκα σε μια αίθουσα όπου δοκίμαζαν ρούχα υψηλής ραπτικής. Μου έδειξαν πιο φόρεμα θα φορούσα αλλά είχα πόδια και μασχάλες αξύριστα... Δεν ήθελα να ασχοληθώ κ ένα σημαντικό πρόσωπο της ομάδας του οίκου οικειοθελώς με πηρε να μου ξυρισει τα πόδια... Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας αν σας είναι εύκολο...
Sofia

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να ανοίγεις κάποια τρύπα ή λάκο, θα πέσεις έξω στα επαγγελματικά σου. Οι δουλειές σου θα αποτύχουν ή θα απολυθείς.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.