Εκκλησία - Παπάς - Σταυρός - Παναγία

Βλέπ , πως μπήκα σε μια εκκλησία σαν χαμενη και πήγαινα στις εικόνες. Φίλησα μια κυρία και μου είπανε πως είναι η Παναγία. Ύστερα κάθησα και ήρθε ο Παπάς και μου δειχνει στο πρόσωπο μου τον σταυρό και το κουνούσε και δεν το φίλησα. Στο τέλος πριν βγω από την εκκλησία ήταν μια γυναικα που έψαχνε την εικόνα τις Αγίας Γεωργίας και όχι του Άγιου Γεώργιου, βγαίνοντας από την εκκλησία φώναζε και ζητουσέ την εικόνα τις Αγίας Γεωργίας!
Γεωργία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.