Γκρεμός γυναίκα πτώση με αμάξι

Ήμουν σε ένα μέρος με έναν άγνωστο και μιλάγαμε είχε έναν τσιμέντενιο διάδρομο κάτω, και ακριβώς δίπλα είχε γκρεμό ήρθε μία γυναίκα με το αμάξι της και πήγε η να το παρκάρει η να φύγει και το πήγε ακριβώς στην γωνία και το αμάξι κρεμόταν στον γκρεμό κρατιόταν από ένα κομμάτι μόνο και πήγα να την βοηθήσω και όπως άνοιξε την πόρτα για να βγει εγώ κουνισα το αμάξι χωρίς να το θέλω και την έριξα μέσα στον γκρεμό και την ώρα που έπεφτε ούρλιαζε και από αυτό που έκανα φρικαρα και άρχισα να φωνάζω και ξύπνησα
Δημήτρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.