Πολύτιμους λίθους και διαμάντια

Είδα ότι πήγα σε μαγαζί να πάρω φαγητό και έφυγα για την δουλειά μου.το φαγητό μου το πήρε ένας συνάδελφος και μαλωσαμε γι'αυτό το λόγο,,,θυμωμένη έφυγα και μη ξεξοντας που να πάω βρέθηκα κρεμασμενη στον αέρα από μια παλιά κομμένη σκάλα. Και ήρθαν να με σώσουν δύο πυροσβέστες. Έφυγα και πήγα σε ένα σπίτι που ήταν γεμάτο με συναδέλφους μου,,εκεί όταν έκανα κλήση στον σύντροφο μου...αυτός μου απάντησε από τηλεόραση κρατώντας στα χέρια πολύτιμους λίθους και διαμάντια
Ζωή

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Ο θυμός και η οργή είναι μια φυσιολογική αν και αρνητική έκφραση του ανθρώπινου ψυχισμού και των συναισθημάτων μας. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους να είναι θυμωμένοι.

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.