Φωτιά σε σπίτι

Καθόμουν με κάποιον σε ένα οικόπεδο με χορτα διπλα από το σπιτι μ και μιλούσαμε και ελεγα για το σπιτι του αντρα μου ότι μας παίδεψε και δεν μπορούμε να το πουλήσουμε, ενώ το έχουμε πουλήσει στην πραγματικότητα, και ότι έχει ασφάλεια από πυρκαγιά να καεί να ησυχάσουμε να παρουμε τα λεφτα της ασφάλειας και μ λεει αφου ετσι θες ετσι θα γίνει και έβαλε φωτιά στα χόρτα και πηρε φωτιά όλο το χωράφι και άρχισε να καίγεται το πατρικο σπιτι της μαμας μ στο χωριο της, που είναι 80 χλμ μακριά. μπηκα μέσα στ σπιτι γρήγορα γρήγορα και ήταν η μαμα μ ο μπαμπας η θεια και ο παππούς μ( ο παππούς μ έχει πεθάνει) . Πήρα τον παππού και του φώναζα ελα πάμε έξω θα καούμε και τραβούσα και τη θεία ενω μάζευε πράγματα... την τράβηξα τελικά με τη μαμα και τον μπαμπά έξω και κάηκε το σπιτι και γύρισε η θεια και μ ειπε και τωρα που δεν πρόλαβα να πάρω την ταυτότητα μ τι θα κάνω? Και άρχισε ο παππούς να της φωνάξει κ ξυπνησα.
Άννα Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.