Άγνωστος άνδρας

Είδα πως ερωτεύτηκα έναν ξανθό όμορφο μεγαλύτερο από εμένα άνδρα και με ερωτεύτηκε και ο ίδιος η μαμά μου τον γνώρισε ως προξενιό αλλά εγώ είχα ήδη σχέση με άλλον !! Εγώ ερωτεύτηκα όμως αυτόν τον άνδρα ξένης καταγωγής επίσης ....και θα έμενα μαζί του στο σπίτι του στο εξωτερικό μιας και είχε πολλά λεφτά και μπορούσαμε να μείνουμε εκεί
Φιλίτσα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.