Πεθαμένη πρώην πεθερα

Πριν 40 ημερεσ πέθανε η πρώην πεθερά μου .Σήμερα την είδα στα όνειρα μου .Την είδα πεθαμένη και καθιστή σε μια καρέκλα σε ένα άγνωστο δωμάτιο με μια άγνωστη γυναίκα και έναν άγνωστο άνδρα .Είδα ότι τησ βγάζουν το δερμα και όταν τους ρώτησα το γιατί η απάντηση ήταν πρέπει να μπει καθαρή στο χώμα .
Σοφια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα χόρτα είναι μια βασική τροφή για τον άνθρωπο από τότε που έμαθε να μαγειρεύει. Τι εξήγηση δίνει όμως ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας χόρτα;

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Ο λογιστής και γενικά οι δουλειές με αριθμούς είναι απαραίτητες για να κρατάμε τα οικονομικά άρα και τη ζωή μας σε τάξη. Τι σημαίνει στα όνειρα;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις λογιστή στο όνειρό σου, αυτό πιθανώς να φανερώνει πως οι δουλειές σου θέλουν οργάνωση και τα οικονομικά σου τακτοποίηση.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.