Ατύχημα

Είδα ότι βρισκόμουν στον κεντρικό δρόμο της περιοχής μου μέσα στο αυτοκίνητό μου. Μπροστά μου σε απόσταση υπήρχε ένα πράσινο φορτηγό το οποίο ξαφνικά στρίβει και πέφτει μέσα σε ένα supermarket που βρίσκεται εκεί. Βγαίνω εκεί και βλέπω ότι είχε κάνει καταστροφές μέσα στο supermarket αλλά δεν είδα κανέναν άνθρωπο τραυματισμένο. Απ' έξω στεκόταν μια γειτόνισσά μου η οποία ήταν εντελώς καλά απλά είχε τρομάξει. Μετά έψαχνα το αυτοκίνητό μου για να φύγω αλλά είχε χαθεί από εκεί που το είχα αφήσει. Το έψαχνα κάμποση ώρα και το βρήκα πάνω στο κέντρο στην πλατεία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το supermarket. Ήταν πολύ γυαλιστερό και καθαρό κόκκινο (είναι όντως κόκκινο). Ευχαριστώ για την ανάγνωση!
Εύα (Παρασκευή)

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...

Τα όνειρα με χωρισμό δεν είναι άσχημα όνειρα, οπότε πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δε θα χωρίσετε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί!

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.