Ο πιο μεγάλος ονειροκρίτης online!

Καλησπερα σας-ονειρεύθηκα οτι βρισκόμουν σε νεκροταφείο πάνω σε μνήματα και κοιμόμασταν σε ομάδες. Στο δικό μου, δεν αναγνώρισα με ποιούς κοιμόμαστάν στον ένα τάφο, αλλα έβλεπα πως εγω είμουν στην άκρη, τελευταία και δίπλα μου αγκαλιά με τον άνδρα που στο ονειρο είμαστε ζευγάρι. Απέναντι είχε άλλους, από τους οποίους αναγνώρισα τη μητέρα μου και προσπαθούσα να συστήσω τους μεν με τους δε. Πριν κοιμηθούμε, είχε γίνει ενα είδος τελετής με στάρι, κάτι σαν κόλυβο,για τους νεκρούς, αλλά γνώριζα πως είχε προετοιμασθεί με μαγικό τρόπο - σαν ξόρκι.
Καλησπέρα οτι ξύπνησα απο αυτο το όνειρο,,την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία κ δεν ηταν τοσο έντονο,,,ειχα φτιάξει τα δόντια μ πιο παλιά κ γενικα εχω μια ανυσηχια αλλα ειναι παρόμοιο όνειρο σε μικρό διάστημα π βλέπω.
Είδα στον ύπνο μου ότι μάλωνα με το αγόρι μου(έχουμε όντως μαλώσει) και είχαμε συγκεντρωθεί σε ένα δωμάτιο κάποιοι συγγενείς και ενώ όλοι του έλεγαν ότι είναι λάθος αυτός δεν καταλάβαινε.Φώναζα,είχα νεύρα γιατί θα χωρίζαμε και αυτός επέμενε στο δικό του.Ξαφνικά άρχισα να τρέχω σε ένα δρόμο έξω από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και με προσπέρασαν 3 αυτοκίνητα,το πρώτο αυτοκίνητο ήταν με ένα ζευγάρι,το δεύτερο ένα στρατιωτικό τζιπ και το τρίτο ένα κίτρινο λεωφορείο με 3 παίχτες που πήγαιναν στον αγώνα.Ενω έτρεχα κλαίγοντας ανέβαινα μια ανηφόρα που είχε κουτσουλιές και προσπαθούσα μην τις πατήσω.Βρέθηκα