Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σκάψιμο

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Γενικά, το να σκάβεις στο όνειρο σου θεωρείται σύμβολο της αναζήτηση της αλήθειας ή της γνώσης. Εναλλακτικά, το σκάψιμο μπορεί να σημαίνει ότι θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε προβλήματα ή προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.

Ανάλογα με το είδος του σκαψίματος, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες.

Αν δείτε ότι σκάβετε με φτυάρι στο χώμα, αυτό είναι οιωνός ότι θα φτάσετε σε λύσεις στα προβλήματά σας, καθώς εδώ το σκάψιμο συμβολίζει την αναζήτηση της ουσίας. Το σκάψιμο μιας μεγάλης τρύπας δείχνει ότι μια δυσκολία θα προκύψει ή έχει εμφανιστεί ήδη στη ζωή σας, και ψάχνετε για λύσεις.  

Αν ονειρευτείτε ότι σκάβετε μια τρύπα ή έναν λάκο συνεχώς, χωρίς αποτέλεσμα, τότε αυτό είναι κακός οιωνός. Οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι και δεν θα λύσετε αυτά που σας απασχολούν.

Αν όμως ονειρευτείτε ότι σκάβετε για ένα θησαυρό ή για κάτι που αξίζει πολύ (π.χ. διαμάντια), αυτό είναι προμήνυμα για πλούτο ή επιτυχία. Παρόμοια, αν δείτε στον ύπνο σας ότι σκάβετε σε μια ανασκαφή για αρχαία, αυτό είναι οιωνός ότι θα βρείτε κάτι που έχετε ξεχάσει ή ότι θα επιστρέψει κάποιος πρώην σας.

Το σκάψιμο στο χώμα μπορεί επίσης να δείχνει την ανάγκη να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας. Για όσους έχουν σχέση, το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επιθυμείτε να αλλάξετε κάποια πράγματα, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, και να δοκιμάσετε νέες καταστάσεις.

Αν δείτε ότι σκάβετε για ρίζες ή για να φυτέψετε κάτι, π.χ. στον κήπο σας, αυτό σημαίνει ότι έχετε κάποιο πρόβλημα και ψάχνετε να βρείτε την αιτία ή τη ρίζα του.

Αν δείτε στο όνειρο σας σκάψιμο σε χωράφι, γενικά σε μια καλλιεργήσιμη γη, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Αν ονειρευτείτε ότι σκάβετε ένα τάφο ή ότι σκάβετε για να θάψετε κάποιον νεκρό, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωποι που λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν. Εναλλακτικά, αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο από τα παλιά.

Αν δείτε σε όνειρο σκάψιμο για κάποια εργασία, π.χ. για την κατασκευή ενός φράχτη ή αν σκάβετε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει ότι οι κόποι που έχετε κάνει για κάποια υπόθεσή σας θα ανταμειφθούν.

Το σκάψιμο ενός πηγαδιού με νερό στα όνειρα ερμηνεύεται ως ανάγκη για εξερεύνηση των συναισθημάτων και των αναγκών σας σε βάθος. Αν το πηγάδι που σκάβετε είναι πολύ βαθύ, τότε το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει και χωρισμό.

Αν δείτε σκάψιμο τούνελ, με μεγάλα μηχανήματα και μπουλντόζες, αυτό θεωρείται προμήνυμα ότι θα χρειαστείτε προστασία ή να κρυφτείτε από μια απροσδόκητη κατάσταση. Στην εργασία, αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε την εύνοια των ανωτέρων σας.

Αν ονειρευτείτε παιδιά να σκάβουν σε άμμο, αυτό είναι πολύ καλός οιωνός. Αν είστε γυναίκα, ίσως να είναι προμήνυμα εγκυμοσύνης. Αν είστε άντρας, μπορεί να σημαίνει το ίδιο (έγκυος γυναίκα) ή επιτυχία στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ζώο, π.χ. σκύλος ή γάτα, να σκάβει στο χώμα, η πιο συχνή ερμηνεία είναι ότι υπάρχει κάποιο μυστικό το οποίο δε γνωρίζετε.

Τέλος, αν δείτε ότι σκάβετε στο χιόνι, αυτό θεωρείται οιωνός ότι θα λάβετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν όμως σκάβετε σε βρωμικο χιόνι ή μαζεύετε με το φτυάρι σας χιόνι, τότε αυτό είναι προμήνυμα για απιστία ή τσακωμό.

Σχετικές ερμηνείες

Σχόλια