Μπουκάλια με γάλα

Είδα πως ήμουν σ ένα περιβόλι με το σκύλο μου ο οποίος έπαιζε με μαύρα γατάκια. Το περιβόλι ήταν γνωστού μου κ παρατημένο. Ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο γνωστός μου, έχει αλλάξει επάγγελμα είναι γάλατας κ κουβαλάει δοχεία μεγάλα γεμάτα γάλα, τα οποία τα πήγαινε για πούλημα. Δίπλα μου ήταν πάρα πολλά μπουκάλια με κάθε λογής γάλα.. Το όνειρο ήταν σκοτεινό κ μου άφησε ουδέτερη αίσθηση.
Χάρης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.