Πεθαμένη γιαγιά

Καλησπέρα σας, Πριν δύο ημέρες είδα τη γιαγιά μου που έχει πεθάνει, να μου χαμογελάει. Κάποιος (δεν μπορώ να αναγνωρίσω ποιος ήταν) μας έλεγε ότι μοιάζουμε και εκείνη συμφωνούσε χαμογελώντας. Την έχω δει κι άλλες φορές στον ύπνο μου αλλά συνήθως είναι σκυθρωπή και συνήθως γίνεται κάτι δυσάρεστο.. Τώρα, με βάση το παραπάνω όνειρο, τι να περιμένω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
ΣΩΤΗΡΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.