Μαλλιά κόκκινα

Καλημέρα σήμερα είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν σε ενα κομμωτήριο αλλά σε σπίτι σε ενα δωμάτιο και ότι μια φίλη μου ήταν κομμώτρια. Κοιτούσα απο τον καθρέφτη ότι μου είχε κάνει ενα απλό χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω.Τα μαλλιά μου ήταν κόκκινα ίσια, απαλά και ήταν λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και την είδα που μου έκανε κάποιες διορθώσεις στο κούρεμα. Στην πραγματικότητα εγώ είμαι κομμώτρια, τα μαλλιά μου ειναι απαλά,ίσια μαύρα και μακριά πιο κάτω απο το στήθος
Άννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Τι σημαίνει ένα όνειρο με γάτα; Υπάρχουν κι εδώ πολλές ερμηνείες και ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική εξήγηση ανάλογα με το πως ακριβώς ονειρευτήκαμε τη γάτα, ακόμα και με τι χρώμα είχε!

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.