Ο άντρας με το κανό

Απόψε είδα στο όνειρο μου ότι είχε έρθει στο σπίτι μου ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη και έχουμε σχέση και κρατούσε ένα ολοκαίνουργο ξύλινο κανό. Βγήκα στην εξώπορτα να του μιλήσω αλλά επειδή ήταν ο άντρας μου και ο γιός μου σπίτι δεν του μίλησα. Μετά κατέβηκα με τον άντρα και το γιό μου κάτω στο σπίτι στην είσοδο της πολυκατοικίας είδα το κανό αλλά όχι τον αγαπημένο μου. Τι μπορεί να σημαίνει?
Αθηνά

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι φακές είναι μια πολύ ωραία σούπα, αλλά δυστυχώς όταν τις βλέπουμε στο όνειρο μας δεν είναι καλός οιωνός.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι τρως φακές, θα έχεις ζημιές στις επιχειρήσεις σου.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το κόκκινο χρώμα στα όνειρα μας.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.