Πτώση μηχανής στην εθνικη

Οδηγούσα το αμάξι μου στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής, μεγάλος δρόμος, δεν υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα. Είχα μια γαλήνια αύρα. Ξαφνικά είδα μια μηχανή να πέφτει στη δεξιά λωρίδα. Με κάποιο τρόπο σταμάτησα, περπάτησα εκεί και εμπόδισα τον άνθρωπο από το να συνεχισει να σέρνεται στον δρόμο, ακουμπώντας τον απαλά τον ρώτησα αν είναι καλά. Μου εγνεψε πως δεν μπορεί να μιλήσει και του ειπα πάω να καλέσω ασθενοφόρο. Και ξύπνησα με άγχος και ταχυπαλμια για το πως θα εμπόδισω αλλά αυτοκίνητα να πέσουν πάνω του ή πάνω στο αμάξι μου(το είχα αφήσει στην αριστερή). Ο άνθρωπος νόμιζα ότι είναι ένας κύριος από την εταιρία που δουλεύω, μέχρι που "έκοψα" το συρμό του στο δρόμο και τον είδα από κοντά και κατάλαβα ότι δεν τον ξέρω. Πως το εξηγείτε;
Ανθη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μεγάλα πλοία και τα καράβια γενικά τα έχουμε συσχετίσει με ξενοιασιά, απόδραση, διακοπές, ταξίδια και εξερεύνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το καράβι στο όνειρο είναι καλό σημάδι αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.