ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ, ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΡΓΟΥΣΕ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κουδούνι είναι ηχητικό σήμα επίσκεψης ή εισόδου αλλά ταυτόχρονα και σήμα για το τέλος ή την αρχή μιας κατάστασης. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κουδούνια.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις.