Ταγιπ Ερντογαν

Ειδα στον υπνο οτι εγω και καποια αλλα ατομα προσπαθουσαμε μεσα σε μια λακουβα να στιριξουμε κατι δεν θυμαμε τι ακριβως.Αλλα η πετρες και τα χαλικια μας εμποδισαν, εκει τρυγιρνουσε και ο Ερντογαν κουστουμαρισμενος με ολοκαινουργιο κοστουμι και παπουτσια . Καποια ηρθε εκει κοντα μας και εγω καταλαθος με τα γαντια που φορουσα του λερωσα τα παπουτσια του.Αμεσως απαιτησε να του τα καθαρισω εγω του ειπα δεν μπορω να στα καθαρισω γιατι τα γαντια μου ηταν με χωματα και θα ξαναλερωναν τα παπουτσια του αυτος δεν ειπε τιποτα και εφυγε .Αυτο ηταν το ονειρο μου
Κυριακος Τσακιρης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!