Η τσάντα του.

Ήμουν σε ένα ταξί με τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι ερωτευμένος εδώ και πέντε μήνες, αλλά εκείνος όχι. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά παρόλ’αυτα. Το προσπαθώ! Ήμουν λοιπόν σε ένα ταξί με αυτό το παιδί και εκείνος κάποια στιγμή κατέβηκε ενώ εγώ θα κατέβαινα πιο μετά. Πριν κατέβω συνειδητοποιώ πως έχει ξεχάσει την τσάντα του (μπακ-πακ) στο πίσω κάθισμα (εγώ καθόμουν στην θέση του συνοδηγού ενώ εκείνος πίσω). Εκείνη την στιγμή λέω «Πριν κατέβω να την πάρω μαζί μου». Τελικά όμως την ξέχασα και όταν το συνειδητοποίησα στεναχωρέθηκα πολύ και ένιωθα τύψεις που την ξέχασα. Εδώ να τονίσω πως ένιωθα ότι το όνειρο ήταν πέρα για πέρα αληθινό και όταν ξύπνησα χάρηκα που τελικά δεν είχα όντως χάσει την τσάντα του!
Μιχάλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε τους γονείς σας στο όνειρό σας αυτό σημαίνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το πως τους είδατε.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....