Συμφιλίωση με το crush

Αρχικά ήμουν εγώ στην αυλή του σπιτιού μου και έπαιζα με την γάτα μου και ξαφνικά περνάει από μπροστά μου αυτός που μου αρέσει μαζί με τον κολλητό του και ο κολλητός του μου πετάει μια σπόντα λεγοντας: έτσι είναι οι σχέσεις? Και εγώ απαντάω:ποιες σχέσεις? Και τότε το crush παρεξηγήθηκε και άρχισε να μου φωνάζει πως δεν έχω σωστή συμπεριφορά και ότι δεν τον συμπαθώ και λέω κι εγώ: νόμιζα πως εσύ δεν με συμπαθούσες και μετά ουσιαστικά τα συζητήσαμε και είμασταν μια χαρά και καθαρίσαμε ποτήρια και πιάτα ενώ ταυτόχρονα μπροστά σε όλον αυτόν τον τσακωμός ήταν παρών και ο παππούς μου με την γιαγιά μου και τα αδέρφια μου
Μαιρη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.