ποτά - θάνατος

καλησπέρα. προχθές το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα χώρο δεν ξέρω που και κάποιος άντρας που δεν τον είδα αλλά άκουσα την φωνή του έβαλε σε έναν δίσκο σερβιρίσματος 3 ποτύρια ουίσκι και ένα φλιτζάνι καφέ και μου είπε να τα πιούμε για την κηδεία. δεν τα ακούμπησα ούτε και είπια . και εχθές το βράδυ έβλεπα συνέχεια να γυρνάει ο θάνατος στον ύπνο μου ... όλο μου λέγανε για θάνατο και κηδείες. ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Λεττα Ρ.

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Σε γενικές γραμμές τα όνειρα με σοκολάτα θεωρούνται καλά όνειρα που αντανακλούν την ωραία ζωή, την ικανοποίηση των επιθυμιών μας και γενικά την ευζωία.

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Τα μήλα στο όνειρο δείχνουν διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το είδος, το σχήμα, το χρώμα και τη ζουμερότητα του φρούτου!