Αλλοδαποί,μετανάστες,μαύροι άνθρωποι παιδιά κ ενηλικες

Είδα πως πήγαινα στο σπίτι μου,που ήταν ένα άλλο σπίτι ψηλά σε όροφο,κ γύρω από το σπίτι είχαν εγκατασταθεί μικρά αγοράκια ταλαιπωρημένα κ πεινασμένα από Αφρική κ λίγο πιο πέρα καθοντουσαν κ ενήλικες,κυρίως άνδρες,όλοι κουρασμένοι,πεινασμένοι κ ταλαιπωρημενοι.Ολοι καθοντουσαν κάτω στο έδαφος κ με κοιτούσαν μες τα μάτια καθώς ερχομουν.Επισης υπήρχαν μελαμψοί άνθρωποι κ από άλλα κράτη.Ολοι μαύροι.Τους προσπέρασα λίγο βιαστικά κ άρχισα να ανεβαίνω τις σκάλες για το σπιτι.Ενας πήγε να μου πιάσει το πόδι αλλά το γλύτωσα κ συνέχισα.Μπηκα μέσα στο σπίτι ,όπου βρισκόταν τα τρία μου παιδιά,κάποιοι φιλοι- συγγενείς κ η νεκρή μητέρα μου ,η οποία φορούσε ποδιά κουζίνας κ σαν να μαγειρευε.Το σπίτι είχε 2 ανοικτές πόρτες.Μολις μπαίνω μέσα τους λέω: ' κλείστε τις πόρτες κ κλειδωστε', κ αμέσως το κανανε,μαζί κ η μητέρα μου.Μετα ξύπνησα. Ευχαριστώ καλημέρα!
Αναγνώστου γαληνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.