ατυχημα συγγενικου προσωπου

Ενω ημουνα με τον πατερα μου και τον ξαδερφο μου ο οποιος ηταν επανω σε ενα τρακτερ και ειμασταν στο βουνο ξαφνικα εχασε τον ελεγχο απο το τρακτερ και εφυγε στον κατηφορο παρασυροντας ελατα και φωναζοντας (θειοοο) και ο πατερας μου εβγαλε ενα ουρλιαχτο λυπης. Στη συνεχεια εγω πειρα τον κατηφορο εκει που ανοιξε δρομο ο ξαδερφος μου με το τρακτερ ισοπεδωνοντας τα ελατα για να τον βρω.
ΙΩΑΝΝΗΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Γενικά ο χρυσός στα όνειρα σημαίνει κάτι κακό, δηλαδή το τελείως αντίθετο από ότι θα περίμενες. Τις περισσότερες φορές, στενοχώριες θα σε βρούν.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.