Καινούριο σπίτι

Μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι και ήτανε πολύ μεγάλο με πολύ καινούργια κουζίνα και ήτανε αυτός ο ιδιοκτήτης και μαγείρευε στην κουζίνα και πήγαμε να μπούμε με τη μαμά και τον θείο και εμένα και τη μαμά μας άργησαν σκυλιά αυτά τα σκυλιά ήταν του γείτονα που γείτονες είναι γνωστός αυτός έμενε μαζί με τον παπά του χωριού και τη γυναίκα του που φώναξε και αυτό ανέβηκε την τεράστια μάντρα και πήγε πάνω του μπήκαμε στο σπίτι από τον κήπο και εκεί στον καναπέ πηγαίνοντας προς τον ιδιοκτήτη να τον βρούμε ήταν ο παπάς δεν μου μίλησε τον προσπέρασα και έφυγαν όλοι.
Μαρίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.