Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψήσιμο

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Από τη μια πλευρά, αν μια μεγάλη γυναίκα δει στο όνειρό της ψήσιμο φαγητού ή να ψήνει κρέας η ίδια αυτό προμηνύει κακή υγεία ή φτώχεια.

Για μια νέα γυναίκα που δει να καίει κρέας στο ψήσιμο αυτό είναι δείγμα για ασυνέπεια λόγων-πράξεων. Πιθανώς να ακυρωθούν τα επαγγελματικά της σχέδια και δεν θα βρει ανθρώπους να της συμπαρασταθούν.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι ψήνει ψάρια, συνήθως είναι οιωνός για μικροπροβλήματα.  Αν όμως δει ότι ψήνει ψωμί σε φούρνο τότε είναι καλός οιωνός για υγεία και πολλά αγαθά. Εξαίρεση: αν ο φούρνος είναι πετρόχτιστος και αραχνιασμένος, προμηνύονται άσχημες μέρες.

Αν ένας άντρας δει ότι ψήνει κρέας σε σχάρα είναι καλό όνειρο και δείχνει ότι θα πετύχει τους στόχους του. Αν μάλιστα το ψήσιμο πετύχει, τότε είναι οιωνός για επαγγελματικές επιτυχίες και κέρδη. Αν όμως δει ότι καίγεται το κρέας και γίνεται κάρβουνο, τότε μετά τις αρχικές επιτυχίες θα έρθει ολοκληρωτική καταστροφή.

Επίσης, αν ονειρευτείτε κάποιον άλλον άνθρωπο να ψήνει, ή ακόμα χειρότερα αν δείτε στο όνειρό σας να κρέατα να ψήνονται μέχρι το σημείο να γίνονται κάρβουνο, τότε αυτό είναι πολύ κακό όνειρο.  Το καμμένο κρέας συμβολίζει την αποτυχία και την καταστροφή, τη φτώχεια και την κατασπατάληση πόρων. Να προσέχετε τις επενδύσεις και τα λεφτά σας.

Το ψήσιμο ψωμιού είναι κακό όνειρο γιατί είναι προμήνυμα για κακή υγεία, φτώχεια και ένδεια και απουσία ανθρώπων.

Σχόλια