σπιτι

Ονειρεύτικαότι είχα καλέσει υδραυλικό να κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι που εδώ και καιρό θέλω να τις κάνω και εκεί που εκτιμούσε τι δουλειές έπρεπε να γίνουν ξαφνικά στη μια γωνία του σπιτιού στην τραπεζαρία έπεσε το ταβάνι. Κοίταξα προς τα πάνω και είδα ότι το σπίτι μου είχε σοφίτα όπου την κεραμοσκεπή την είχε πάρει ο αέρας και ότι στη σοφίτα ήταν απλωμένα ρούχα της οικογένειας και ενώ φυσούσε δυνατά τα ρούχα δεν έφευγαν από τα σχοινιά. Κάλεσα τον άντρα μου στο κινητό να του το πω και ξαφνικά είδα ότι το πάτωμα είχε σκουρόχρωμο μάρμαρο και σε ένα σημείο είχε μια τάπα (σαν αυτές της αποχέτευσης που βλέπουμε στο δρόμο) και είχε υποχωρήσει το πάτωμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί "βαθούλωμα" και τα μάρμαρα να είναι σπασμένα. Ενώ είχα αγχωθεί και έλεγα στον άντρα μου που θα βρούμε λεφτά να τα φτιάξουμε ο υδραυλικός μου έλεγε "μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα". Μετά από αυτό κοίταξα και είδα ότι ο χώρος της τραπεζαρίας ήταν γεμάτος μπάζα και πήρα τη σκούπα να το καθαρίσω.
Nassia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.