Μωρό

ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΚΙΝΕΖΑΚΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟ.ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑ Κ ΤΟ ΘΥΛΑΣΑ.ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝΑ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟ.
ΕΥΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά καλό όνειρο. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε πλοίο σε άσχημη θάλασσα και ξεφορτώνεστε πράγματα για να σωθείτε αυτό είναι ο ορισμός της αβαρίας.

Αβαρία είναι λοιπόν όταν βρισκόμαστε σε πλοίο σε φουρτούνα και ρίχνουμε διάφορα πράγματα στην θάλασσα.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Οι συγγενείς μας είναι το αίμα μας, τα αγαπημένα (ή όχι) μας πρόσωπα με τα οποία λίγο πολύ συγχρωτιζόμαστε όλη τη ζωή μας. Πώς όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε συγγενείς μας; Δείτε τις ερμηνείες.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Τα όνειρα με βέρα είναι καλά ή άσχημα ανάλογα με το ποιος το βλέπει, αλλά και πως βλέπει τη βέρα, αν την έχει στο δάχτυλο ή αν τη χάνει. Στη γενική περίπτωση όμως η βέρα είναι "σύμβολο" ασφάλειας για το ονειροκρίτη.