Φωτιά σε σπίτι

Καθόμουν με κάποιον σε ένα οικόπεδο με χορτα διπλα από το σπιτι μ και μιλούσαμε και ελεγα για το σπιτι του αντρα μου ότι μας παίδεψε και δεν μπορούμε να το πουλήσουμε, ενώ το έχουμε πουλήσει στην πραγματικότητα, και ότι έχει ασφάλεια από πυρκαγιά να καεί να ησυχάσουμε να παρουμε τα λεφτα της ασφάλειας και μ λεει αφου ετσι θες ετσι θα γίνει και έβαλε φωτιά στα χόρτα και πηρε φωτιά όλο το χωράφι και άρχισε να καίγεται το πατρικο σπιτι της μαμας μ στο χωριο της, που είναι 80 χλμ μακριά. μπηκα μέσα στ σπιτι γρήγορα γρήγορα και ήταν η μαμα μ ο μπαμπας η θεια και ο παππούς μ( ο παππούς μ έχει πεθάνει) . Πήρα τον παππού και του φώναζα ελα πάμε έξω θα καούμε και τραβούσα και τη θεία ενω μάζευε πράγματα... την τράβηξα τελικά με τη μαμα και τον μπαμπά έξω και κάηκε το σπιτι και γύρισε η θεια και μ ειπε και τωρα που δεν πρόλαβα να πάρω την ταυτότητα μ τι θα κάνω? Και άρχισε ο παππούς να της φωνάξει κ ξυπνησα.
Άννα Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Η τσουκνίδα είναι ένα συνηθισμένο φυτό στην ύπαιθρο, που όμως αποφεύγουμε αν και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ονειροκρίτης δίνει τις εξής ερμηνείες για τα όνειρα με τσουκνίδα.

Γενικά, η τσουκνίδα στο όνειρο σημαίνει ότι θα βιώσεις ζήλια και αχαριστία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.