εγω και αγορι κολλητης

Είδα πως ειμουν εγω με το αγόρι της κολλητης μου σε ένα σπίτι αλλά δεν κάναμε τίποτα γελάγαμε και πέρναγαμε καλα , έφτιαχνα το φαΐ και το αγόρι της κολλητης μου με πειραζε συνέχεια σαν φίλος
Eleni

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.