Όνειρο με αυτόν που μου αρεσει

Είδα ενα ερωτικο όνειρο . Το πρόσωπο που μου αρέσει και δεν έχω ακόμα καταλαβαίνει αν ειναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον μου μιλούσε τρυφερά και με γλυκά λόγια . Δεν θυμάμαι αν κάναμε έρωτα, νομίζω όχι . Μετά έβλεπα οτι του έστελνα μηνύματα για το που είναι και τι κάνει γιατί εξαφανίστηκε . Μου έγραψε ότι πήγε κάπου μακριά και δεν μπορεί να έρθει σύντομα, δεν υπάρχει χρόνος. Στο τέλος είδα ότι ο μεγάλος μου αδερφός με ρωτούσε τι έγινε και είμαι τόσο χαρούμενη, και ότι ξερει τι έγινε γιατί τον είδε όταν ήρθε . Και μετά ξύπνησα . Σημαίνει κάτι;
Υρω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Πολύ κακό όνειρο! Η σαμπάνια μπορεί να είναι ένα ωραίο ποτό, που το απολαμβάνουμε στις γιορτές, αλλά στα όνειρά μας έχει εντελώς αντίθετη ερμηνεία.

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.