Ένιωσα ανεπιθυμητη

Είδα ότι η πεθαμένη αδελφή της μαμάς μου ήταν στην βεράντα του σπιτιού της με την.κορη της κι έπιναν καφέ ( ελληνικό) εγώ πήγα με λαχτάρα να τις δω κι αυτές δεν μου έδωσαν καμία σημασία ,στεναχωρέθηκα .Την θεία μου την αγαπούσα πολύ.Με την ξαδέλφη δεν έχω πια καμιά σχέση .Εκεί πήγα με ποδήλατο.
Αρετη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλύ οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.