Σκύλος και θάνατος

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο μπαλκόνι με την μητέρα μου που δεν είναι εν ζωή, και τον σκύλο μου που χόρευε. Πάω να τραβήξω βίντεο τον σκύλο μου που χορεύει και ξαφνικά πέφτει από το μπαλκόνι και το είδα μερικά δευτερόλεπτα πριν ακινητοποιηθεί. Η μαμά δεν αντέδρασε. Τρέχω να κατέβω και μου κόβεται η φωνή , η μηλιά και δεν μπορούσα να ζητήσω βοήθεια από τον πατέρα μου. Είπα ένα μπα χωρίς να ολοκληρώσω την λεξη μπαμπά και δεν μπορούσα να μιλήσω. Τι σημαίνει το όνειρο ; Θα χάσω τον σκύλο μου ή θάνατος συγγενή;; Έχω τρομάξει
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.