Αφοδευω

Είδα ότι βρισκόμουν σε εξωτερικό χώρο (βεράντα) με την παρέα μου. εγώ όμως δεν καθόμουν σε καρέκλα,αλλά σε λεκάνη τουαλέτας και έκανα την ανάγκη μου συμμετέχοντας κανονικά στην παρέα. Η παρέα ήταν χαρούμενη. Δεν συγκράτησα τα πρόσωπα.δεν ξέρω ποιοι ηταν
Gina

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Το μουγκρητό είναι φυσιολογική έκφραση ανθρώπων και ζώων και μπορεί να είναι από δυσκολίες αλλά μερικές φορές και από ευχαρίστηση...

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.