Μια μαύρο ντυμένη γυναίκα

Είδα ότι ήμουν στην κρεβατοκάμαρα του μπαμπά μου ξαπλωμένη και κοιμόμουνα μόνη μου. Ξαφνικά ξύπνησα και είδα μια μαύρο ντυμένη γυναίκα να με κοιτάει. Φαινότανε νέα και τα μαλλιά της ήταν ίσια και κάστανα. Εκτός από τα μαύρα ρούχα που φορούσε, είχε και μια άσπρη μάσκα που κάλυπτε όλο της πρόσωπο. Όταν ξύπνησα μετά από μερικά δευτερόλεπτα που την είδα ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι του μπαμπά μου ή να φωνάξω βοήθεια, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τα δύο (δεν με είχε δέση ούτε μου είχε κλείσει το στόμα).Και μετά ξύπνησα...
Ραφαέλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.