Άγνωστος άνδρας

Είδα πως ερωτεύτηκα έναν ξανθό όμορφο μεγαλύτερο από εμένα άνδρα και με ερωτεύτηκε και ο ίδιος η μαμά μου τον γνώρισε ως προξενιό αλλά εγώ είχα ήδη σχέση με άλλον !! Εγώ ερωτεύτηκα όμως αυτόν τον άνδρα ξένης καταγωγής επίσης ....και θα έμενα μαζί του στο σπίτι του στο εξωτερικό μιας και είχε πολλά λεφτά και μπορούσαμε να μείνουμε εκεί
Φιλίτσα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.