Θάνατος

Είδα στο όνειρο μου ότι ήμουνα στο σπίτι ενός πλούσιου γνωστο Έλληνα και συζητούσαμε διάφορα..Μου έδειχνε τα αμάξια του από το παράθυρο και εγώ του είπα πως ναι μεν μου αρέσουν τα ακριβά γρήγορα αυτοκίνητα αλλά προτιμω να έχω ένα απλό αμάξι..Εκει βέβαια τον δικαιολογισα λέγοντας πως με τόσα λεφτά λογικό να πάρει τέτοια αυτοκίνητα ακριβά και πολυτελή γιατί πρέπει να δικαιολογήσει κάποια χρήματα στην εφορια..Μετα έφυγε και έψαχνε την Στέλλα και ρωτούσε που ήτανε...Η Στέλλα μάλλον ήτανε κόρη του αδερφή του γυναίκα του δεν γνωρίζω..Εγώ μιλούσα με μια γυναίκα μετά αρκετά νέα και όμορφη πρέπει να ήτανε 25-35 χρόνων και εκεί που μιλάγαμε και με ρωτούσε για τους γονείς μου,τι δουλειά κάνουν κλπ και την έδινα πληροφορίες κάποια στιγμή με ρωτάει την ηλικία μου..Την λέω τι χρονιά έχουμε?Και μου λέει 2015..Ωραία τις λέω εγώ έρχομαι από το 2023 και η δουλειά μου είναι αυτήν και είμαι τόσο χρόνων(33)..Και κάποια στιγμη μπαίνει ο πλούσιος μέσα ξανά αφού έσυρε από τα μαλλιά 2 κορίτσια πάει να τα χτυπήσει και τελικά ρίχνει μπουνιά στον τοίχο σπάει το χέρι του και ουρλιάζει από τον πόνο και τα νεύρα του και λέει βρείτε όλοι την Στέλλα...Ψαχνουν σε όλη την βίλα και την αυλή έξω και τελικά την βρήκαν νεκρή στο εκκλησάκι του σπιτιού και τον ακούσαμε όλοι να φωνάζει Στέλλα...Εκεί μετά το ουρλιαχτω αυτό πετάχτηκα από τον ύπνο μου
Πέτρος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.