Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πετρέλαιο

Το πετρέλαιο ειναι το ορυκτό από το οποίο παράγουμε άπειρα χρήσιμα προϊόντα, καύσιμα και πρώτες ύλες. Πως εξηγεί όμως ο ονειροκρίτης το πετρέλαιο στο όνειρο;

Στις πολλές περιπτώσεις, αν ονειρευτείς πετρέλαιο είναι οιωνός ότι θα θα σου συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Κατά τον ονειροκρίτη το πετρέλαιο σημαίνει γενικά πίκρες και στενοχώριες.

Ετσι, αν δεις να βάζεις πετρέλαιο σε ντεπόζιτο ή μπιτόνι, αυτό συνήθως έχει την ερμηνεία ότι θα στενοχωρηθείς πολύ για κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι χύνεται πετρέλαιο άσκοπα στο έδαφος, είναι προμήνυμα ότι μπορεί να χάσεις χρήματα από κάποια απερισκεψία.

Αν ονειρευτείς ότι ξεμένει το αυτοκίνητό σου από πετρέλαιο ή βενζίνη, και δεν μπορείς να βρεις πουθενά καύσιμα, αυτό είναι δείγμα ότι νιώθεις δεν έχεις βοήθεια από κανέναν για κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί έντονα.

Ακόμα χειρότερα, αν δεις να ανάβει καίει κάποιος πετρέλαιο και να βάζει φωτιά σε δάσος, ερμηνεύεται είτε ως επερχόμενη οικονομική καταστροφή είτε ως αρρώστιες και δύσκολες στιγμές για όλους.

Αν ονειρευτείς πετρέλαιο χυμένο στη θάλασσα, σαν πετρελαιοκηλίδα, προμηνύεται κάποιου είδους δυσάρεστη είδηση ή απώλεια χρημάτων. Γενικά μπορεί να έχεις προβλήματα με το περιβάλλον σου.

Αν όμως δεις στο όνειρο σου ότι σκάβεις στο χώμα και αναβλύζει πετρέλαιο, είναι οιωνός είτε ότι θα πάρεις λεφτά είτε ότι θα έχεις κάποιο ευχάριστο νέο. Για τις γυναίκες, ίσως σημαίνει γάμο ή εγκυμοσύνη.

Επίσης, αν δεις ότι βάζεις πετρέλαιο σε παλιά λάμπα και την ανάβεις για να δεις, είναι δείγμα ότι είσαι μαχητής που δεν το βάζεις κάτω, και παρά τα προβλήματα θα βρεις διέξοδο.

 

 

Σχόλια