Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χώμα

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει πως αν ονειρευτείς το σπίτι σου να είναι γεμάτο χώματα να περιμένεις δυστυχία και δύσκολες καταστάσεις στην οικογένειά σου. Παρόμοια, αν δεις το αυτοκίνητό σου να έχει γεμίσει χώμα, σημαίνει ότι θα βρεις εμπόδια στους στόχους που έχεις θέσει.

Αντίστοιχα, αν είσαι επιχειρηματίας και δεις το μαγαζί ή την επιχείρησή σου γεμάτη χώματα είναι σημάδι ότι θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα.

Αν δεις στο όνειρό σου να τρως χώμα, αυτό είναι προειδοποίηση ότι σε απασχολεί κάτι έντονα. Για τις νεαρές γυναίκες, το όνειρο αυτό είναι οιωνός για ερωτική απογοήτευση ή και σημάδι για επικείμενη ψυχική ασθένεια.

Αν ονειρευτείς ότι είσαι σκεπασμένος με χώματα σαν να βρίσκεσαι σε τάφο, σημαίνει ότι μπορεί να έχεις κάποιο ατύχημα αν δεν προσέξεις.

Αν δεις στο όνειρό σου να έχεις χώματα στα μαλλιά σου, αυτό είναι σημάδι κακοτυχίας. Είτε θα περάσεις αρρώστια, είτε θα βρεθείς συντομα σε οικονομικό αδιέξοδο είτε σε έχουν βάλει στο μάτι και λένε λόγια για εσένα. Πρέπει να προσέξεις και να οπλιστείς με υπομονή για να ξεπεράσεις ότι εμφανιστεί.

Αν δεις ότι κρατάς φτυάρι και φτυαρίζεις χώμα σε ένα χωράφι ή λιβάδι, σημαίνει είτε ότι θα πρέπει να κοπιάσεις πολύ στη ζωή σου για να πετύχεις αυτά που θες είτε βρίσκεσαι σε μεγάλη ψυχολογική πίεση από κάποιο συνδυασμό προβλημάτων που σε απασχολούν.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι φτυαρίζεις χώμα, αυτό σημαίνει ότι οι κόποι σου δεν θα ανταμειφθούν και πιθανότατα να έχεις αποτυχία στα επαγγελματικά σου.

Τέλος, αν ονειρευτείς χώμα με νερό να έχει γίνει λάσπη, και αυτό είναι κακό όνειρο και δείχνει συνήθως τις κακές επιλογές που έχεις κάνει. Αν στο όνειρό σου δεις να έχεις κολλήσει στη λάσπη, σημαίνει ότι θα αποτύχουν τα σχέδια που κάνεις είτε στα ερωτικά σου είτε στην επαγγελματική σταδιοδρομία σου.

Σχόλια