Ονειροκρίτης Μαλλιά

μαλλιά, ονειροκρίτης

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Για παράδειγμα, ξανθά μαλλιά στο όνειρο σημαίνουν γονιμότητα και εγκυμοσύνη για τη γυναίκα και προστριβές για τον άντρα ενώ κοντά και κατσαρά μαλλιά σημαίνουν αποτυχίες. 

Αν είστε παντρεμένη και ονειρευτείτε κακοχτενισμένα μαλλιά σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε την απιστία του συντρόφου σας και η σχέση ή ο γάμος θα διαλυθεί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τραβάς τα μαλλιά σου ή μαλλιά κάποιου άλλου αλλά δεν πονούν, θα περάσεις άσχημες μέρες. Κατά μία άλλη ερμηνεία ωστόσο ο πόνος είναι χαρά.

Ονειρα με μακριά μαλλιά σημαίνουν στενοχώριες. Ειδικά, αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως έχει όμορφα μαλλιά και τα χτενίζει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα είναι απρόσεχτη στον έρωτα αλλά και στα επαγγελματικά.

Αν δείτε όνειρο με τον εαυτό σας σκεπασμένο με μαλλιά, αυτό σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε κακές πράξεις σε τέτοιο σημείο που θα αποβληθείτε από την κοινωνία των συντηρητικών ανθρώπων. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα απομονώσει τον εαυτό της σ’ ένα δικό της κόσμο, διακηρύσσοντας το δικαίωμα της να διασκεδάσει όπως θέλει.

Μαύρα μαλλιά

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του πως έχει μαύρα κατσαρά μαλλιά,  σημαίνει πως θα ξεγελάσει τον κόσμο με την ευχάριστη συμπεριφορά του. Είναι ακόμη πολύ πιθανό πως θα εξαπατήσει τις γυναίκες που θα τον εμπιστευθούν. Αν μια γυναίκα δει πως τα μαλλιά της είναι μαύρα και σγουρά, σημαίνει πως θα κινδυνεύσει να αποπλανηθεί.

Ξανθά, κόκκινα και καστανά μαλλιά

Αν δείτε στo όνειρο σας γυναίκα με ξανθά μαλλιά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα γίνετε καλός εραστής στο σεξ και οι γυναίκες θα σας λατρεύουν. Αν ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας έχει κόκκινα μαλλιά, σημαίνει πως θα σας κατηγορήσει για απιστία. Τα κόκκινα μαλλιά συνήθως σημαίνουν αλλαγές.

Αν δείτε όνειρο με καστανά μαλλιά, θα είστε άτυχος στην επιλογή της καριέρας σας. Αν όμως τα δείτε φροντισμένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, η τύχη θα σας χαμογελάσει.

Κουρεμένα μαλλιά ή μακριά μαλλιά

Αν δείτε πως κόβετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα είσαστε γενναιόδωρος σε πολυτέλειες προς κάποιο φίλο. Η λιτότητα θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της γενναιοδωρίας.

Αν δείτε τα μαλλιά σας να μακραίνουν ή να είναι μαλακά και πλούσια, σημαίνει ευτυχία και πολλά λεφτά. Για τη γυναίκα που θα δει πως συγκρίνει μια άσπρη και μια μαύρη τρίχα που έχει πάρει από το κεφάλι της, προβλέπεται πως θα διστάσει να αποφασίσει μεταξύ δύο αντρών που θα της κάνουν πρόταση γάμου με δαχτυλίδι.

Αν ονειρευτείτε απεριποίητα μαλλιά, η ζωή σας θα πάρει πολύ άσχημη τροπή: οι επιχειρήσεις ή η δουλειά σας δεν θα πάει καλά και ο γάμος θα είναι πρόβλημα.

Αν μια γυναίκα δει πως δεν μπορεί να χτενίσει τα μαλλιά της, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα χάσει έναν αξιόλογο άντρα λόγω απρόσεκτης συμπεριφοράς.

Για τη νέα γυναίκα που θα δει στo όνειρο της άλλες γυναίκες με γκρίζα μαλλιά, σημαίνει πως αυτές οι γυναίκες θα μπουν στη ζωή της σαν εχθροί στις σχέσεις της με κάποιον άντρα συγγενή, ή στις σχέσεις της με τον αγαπημένο της.

Αν ονειρευτείτε πως κουρευόσαστε, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα απογοητευτείτε.

Ονειρα με μαλλιά που πέφτουν ή γκρίζα μαλλιά

Για τη γυναίκα που θα δει όνειρο πως τα μαλλιά της πέφτουν και αρχίζει φαλάκρα, προβλέπεται πως θα πρέπει να κερδίσει μόνη της τα απαραίτητα για να ζήσει, επειδή η τύχη έφυγε μακριά της.

Για τον άντρα ή τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει κάτασπρα μαλλιά, προβλέπεται πως θα έχει μια ευχάριστη και χαρούμενη ζωή.

Για τον άντρα που θα δει όνειρο πως έπεφταν τα μαλλιά του, προβλέπεται πως θα χάσει λεφτά που έχει δανείσει ενώ είναι πιθανό να κολλήσει κάποια αρρώστια.

Αν δείτε πως τα μαλλιά σας γίνονται γκρίζα, σημαίνει θάνατο και κολλητική αρρώστια στην οικογένεια κάποιου συγγενή ή φίλου.

Για τον άντρα που θα δει πως χαϊδεύει τα μαλλιά μιας γυναίκας ή μιας νύφης, προβλέπεται πως θα απολαύσει τον παθιασμένο έρωτα μιας αξιόλογης γυναίκας που θα τον αγαπήσει.

Αν ονειρευτείτε πως τα μαλλιά σας είναι στολισμένα με λουλούδια, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σας πλησιάζουν προβλήματα τα οποία τελικά δεν θα είναι τόσο τρομερά όσο φαίνονται. Για την γυναίκα που θα δει πως τα μαλλιά της γίνονται άσπρα λουλούδια, προβλέπονται προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπίσει ικανοποιητικά, αν χαλυβδώσει την ψυχή της και έχει ψυχραιμία.

Αν ονειρευτείτε πως μία τούφα των μαλλιών σας γίνεται γκρίζα και πέφτει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα απογοητευτείτε στις επιχειρήσεις σας και αρρώστια θα σκιάσει τις όμορφες στιγμές σας.

Αν δείτε πως τα μαλλιά κάποιου γίνονται εντελώς άσπρα σε μια νύχτα, ενώ το πρόσωπο φαίνεται νέο, προβλέπεται κάποιο ξαφνικό τραγικό γεγονός και μεγάλη λύπη. Για μια νέα γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα χάσει τον αγαπημένο της από ξαφνική αρρώστια ή ατύχημα. Είναι πιθανό να έρθει σε δύσκολη θέση λόγω κάποιας αδιακρισίας εκ μέρους της. θα πρέπει να είναι προσεκτική με τις συναναστροφές της.

Σχόλια

Εγώ είδα ονειρο οτι ειχα ασπρα μαλλια, και ηταν πολυ μακρυα. Ο γιος μου τα χτενιζε και κρατούσε ένα ψαλιδι με αίμα. Σημαίνει κάτι ή τσάμπα τρελάθηκα;

Τα άσπρα μαλλιά δείχνουν ότι κάτι σε αγχώνει. Και σε συνδυασμό με το ψαλίδι και το αίμα, μάλλον το αντικείμενο του άγχους σου είναι ο γιος σου. Μήπως ετοιμάζεται για πανελλήνιες και έχεις αγχωθεί; Σε κάθε περίπτωση, τα μαλλιά θεωρούνται καλός οιωνός...

 

Εγώ είδα ότι χτενιζόμουν στον καθρέφτη και όπως χτενιζόμουν, ξαφνικά τα μαλλιά μου από καστανά που είναι κανονικά γινόντουσαν ανά τούφες ξανθά και προβληματιζόμουν γιατί γίνεται αυτό. καλό είναι αυτό ή κακό;

Ida pos evafa me tin spatoula kapiou 60xronou anthropou ta mallia tou kai apo aspra tou ta ekana kafe

Αν τον ήξερες τον άνθρωπο αυτό και είδες ότι περιποιήθηκες τα μαλλιά του, σημαίνει τύχη. Αν δεν τον ξέρεις, ίσως να δείχνει ότι θα έχεις μπροστά σου ημέρες κούρασης γιατί θα αναγκαστείς να κάνεις πράγματα που δεν το περιμένεις.

 

Γεια σας ηθελα να μου εξηγεξσετε το ονειρο που ειδα που ειναι πολυ παραξενο... καθομουν λει σε μια καρεκλα οταν ξαφνικα ηρθε απο πισω μου ενας αντρας κ επαιζε με ταμαλλια μου τον ρωτησα τι κανει εκει κ μου ειπε σου χαιδευω τα μαλλια σου. Μου τα φροντιζε κ ηθελε να παιζει με αυτα. Μετα μου εφιαξε μια αλογουρα στο πλαι κ με μετεφερε μπροστα απο εναν καθρεπτη ρωτοντας με σου αρεσουν???? Του ειπε ναι ειναι ομορφα αλλα κουτσιδα ψηλα μου πηγαινουν ποιο πολυ εμενα. Κ μου απαντησε το ξερω... αυτον τον ειδα εγω τον αντρα οταν ειδα το προσωπο μου στον καθρεπτη ειδα κ το δικο του. Ηταν ενας αντρας με λιγα γενια κ ομορφος.. ηταν σαν τον πρωην μιυ χωρις να ειμαι σηγουρη ομως οτι ηταν αυτος γιατι το ειδα το προσωπο του μπαμ μπαμ για δευτερολεπτα. ........ περιμενω απαντηση στο email που σας εδωσα..

Είδα πως έλουζα τα μαλλιά μου και πρόσεχα την πληγή που έχω στην πραγματικότητα λόγου μικρής επέμβασης,και είχα άγχος μην την ακουμπησω

Αφού είδες ότι φρόντιζες τα μαλλιά σου, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι η τύχη θα σου χαμογελάσει...

 
 

Μόλις ξύπνησα και σκεπτόμενη το όνειρό μου είχα μια πολύ ωραία διάθεση. Μόλις όμως είδα τί σημαίνει το όνειρο άρχισα να ανησυχώ. Είδα ότι είχα μακριά μαλλιά χωρισμένα στο πλάι - προς τα δεξιά. Τα μαλλιά από τα δεξιά ήταν καστανά σοκολατί και τα μαλλιά από τα αριστερά ξανθά πολύ ανοιχτά προς άσπρα περίπου μια παλάμη κάτω από τη ρίζα. Μάλιστα τα κοιτούσα στον καθρέπτη και παρόλο που μου φαινότανε περίεργο που έχω τέτοια μαλλιά μου άρεσαν. (Τα μαλλιά μου στην πραγματικότητα είναι καρέ και καστανά) Πήγα σε ένα δωμάτιο ενός σπιτιού που ήταν μαζεμένες κάτι φίλες δε θυμάμαι ποιές και μου λέγανε φωναχτά τι ωραία μαλλιά και μια άλλη φίλη που ήταν εκεί και ήταν δικό της το σπίτι και η οποία ξάπλωνε λίγο πιο πέρα σκεπασμένη με ένα sleeping bag ξύπνησε και ήταν φανερά ενοχλημένη από τη φασαρία. Να ανησυχώ για κάτι; Σας ευχαριστώ

Μην ανησυχείς Κατερίνα, το όνειρό σου δείχνει αμφίσημο, και πιθανώς αντικατοπρίζει τον χαρακτήρα σου. Από τη μια σκέφτεσαι και θες τις χαρές και από την άλλη ανησυχείς για το μέλλον και τι θα πουν οι άλλοι για εσένα...

 

Εγω ειδα πως το πανω μέρος της κεφαλής ειχε αρχίσει να αδειάζει ηταν επίσης πιο σκούρα τα μαλλιά και πιο κοντα απο οτι στην πραγματικότητα

Γιώργο, το όνειρό σου από τη μια μπορεί να σημαίνει προβλήματα (απώλεια) αλλά από την άλλη μπορεί να δείχνει κάποια άσχημη τροπή στις δουλειές ή στις σχέσεις σου.  Πιθανώς να χάσεις λεφτά που έχεις δανείσει. Το καλό είναι ότι δεν τα είδες να γίνονται γκρίζα, που σημαίνει θάνατο ...

 

Είχα λουσει τα μαλια μου και πήγα να τα χτενισω στον καθρεφτη και ξαφνικά βλέπω πως από τη ρίζα μέχρι τη μέση είχαν γίνει κατασπρα έως τη μέση και μετά ήταν καστανό σκούρο.

Ευα, κατά τον ονειροκρίτη το όνειρό σου είναι οιωνός για προβλήματα. Τα κάτασπρα μαλλιά  δείχνουν ότι θα βιώσεις κάποιο τραγικό γεγονός και μεγάλη λύπη. Είτε προβλήματα και χωρισμός με τον αγαπημένο σου είτε θα έρθεις σε δύσκολη θέση λόγω κάποιας αδιακρισίας. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις συναναστροφές σου.
 

 

Είδα στο ύπνο μου ότι κοιμόμουν και όταν ξύπνησα και κοίταξα τον καθρέπτη ήμουν χωρίς φρύδια, είχα αρχίσει ψηλά στο μέτωπο καράφλα (έλλειπε για τούφα) και τα μαλλιά μου ήταν λευκά από μέσα και μαύρα από έξω. Ήταν τόσο λευκά σαν ψεύτικα. Είμαι σε ταραχή και κακή διάθεση όλη μέρα. Να ανησυχώ για κάτι; Ευχαριστώ

Θεοδώρα, το όνειρό σου δεν είναι τόσο καλό αλλά δεν είναι και τελείως άσχημο - περισσότερο προειδοποίηση του υποσυνείδητου φαίνεται. Οι τρίχες που είδες να πέφτουν και η φαλάκρα είναι σύμβολα άγχους και εκνευρισμού, πιθανώς για την επαγγελματική σου ζωή ή για ατυχίες που είχες ή προβλήματα που βλέπεις να έρχονται. Τα άσπρα μαλλιά είναι κάποια λύπη, απώλεια ή αρρώστια. Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, κάποια αδιακρισία στις συναναστροφές σου μπορεί να  σε φέρει σε δύσκολη θέση.

 

 

Γεια σας. Σημερα ονειρευτηκα πως μοναχα στο επανω μερος του κεφαλιου μου ειχα σαν φαλακρα σε σχημα καρδιας. Τι σημαινει αυτο;

καλημέρα! είδα στο όνειρό μου ότι είχαν πιάσει φωτιά τα μαλλιά μου, και κάηκαν τα μισά! τα έβλεπα όπως είναι στην πραγματικότητα, κατω απο τους ωμους, καστανόξανθα...!τι σημαίνει?

Ειδα στο ονειρο μου οτι ξυπνησα κ ειχα τουφεςςςςςςςσ με ξανθα κ κοκκινα μαλλια

Γεια σας! ειδα οτι ημουν στην παραλια με τα ξαδερφια μου και ο ενας κοιμοταν και τον ξυπνησα και ξαφνικα εμφανιστηκαν μπροστα μου 3 γυναικες με κοκκινα μαλλια (παρεμπιπτοντως η μια ηταν η μητερα του πρωην μου) και της φωτογραφισα με το κινητο, μετα κοιταξα την θαλασσα και ενα ελαφι χοροπηδουσε..τι σημαινει?? ευχαριστω πολυ!

εγω ειδα δυο κοπελες με μπουκλες τι σημαινει αυτό?

Είδα στον υπνο μου την πεθερα μου να εχει στα μαλλια τησ δυο τρεισ ασπρεσ τριχες ενω εγω τησ τα χαίδευα. Να σημειωσω οτι δεν τα παμε καλα και εχουμε προστριβες

Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου ότι ενώ είχα παει Κομοτηριο την προηγούμενη μέρα για να βάψω ρίζα είμαι Καστάνη και τα βάφω ξανθά .στον όνειρο μου είδα ότι η ρίζα μου ηταν Καστάνη οπος ακριβός πριν τα βάψω και λέω τι εγεινε πως εγεινε αλα ηταν ωραία χτενισμένα περιποιημένα κανονικά αλλα η ρίζα Καστάνη και το υπόλοιπο ξανθο συμενη κατι ευχαριστω

Eida ston upno mou oti enas polu kalos filos sti pragmatikotita exei falakra eida sto oneiro oti tou eixan futrwsei mallia ti mporei na sumenei?

Είδα ότι είχα ισια μακριά μαλλιά και καθώς τα χτένιζα έπεφταν τούφες από μαλλιά πάνω στην χτένα αλλά και στο πατωμα

Ειδα οτι μ εβαψαν τα μαλλια μ κοκκινα !!!

Εγώ είδα χθες το βράδυ οτι είχα ξυπνήσει και εδειξα στην μαμά μου μια άσπρη μακριά και χοντρή τρίχα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου και μια άσπρη στο φρυδι μου ενώ τα υπόλοιπα ηταν μαύρα κανονικα. Είναι κατι ανησυχητικό???

Eida oti epesan ta mallia tou andra m gia thn akrivia araiwsan

Ειδα οτι βρισκομουν στη δουλεια και ειδα μια χτενα διπλα στο ταμειο. Ρωτησα ποιανου ειναι και κανεις δεν ηξερε. Χτενισα τα μαλλια μου δυο-τρεις φορες και βγηκαν μερικες τριχες. Τοτε αγχωθηκα και την καθαρισα γρηγορα γιατι συνειδητοποιησα οτι η χτενα μαλλον ανηκει στην κορη του αφεντικου μου. Εκεινη τη στιγμη εμφανιστηκε και αυτη και μου ειπε οτι η χτενα ειναι δικη της, και πως το καταλαβε οτι τη χρησιμοποιησα γιατι βρηκε πανω μια κοκκινη τριχα.

Ειδα οτι στεγνωνα τα μαλλιά μου..Στο ονειρο ειχα μαυρα σγουρά μαλια αλλα το κεντρικο σημειο δε στεγνωναν κ ειχα εντείνει στο κεντρο το πιστολάκι. Μετα απο λίγο αφρισαν κ καηκαν κ ξαφνικα κοιταχτηκα στον καθρέφτη κ τα χα χασει όλα και το πρόσωπο μου αρχιζε να μοιάζει με χοντρό καλαφρο μογκολακι με το συγκεκριμεμο βλέμμα κ ξυπνησα αμέσως. Λοιπόν?

Είδα οτι ο σκύλος μου είχε τσιμπούρια και σε κάποια φαση είδα στα μαλιά μου τιλιγμενα στην άκρη είχε τριγωνα τσιμπούρια μέσα σε κελιφος ..το είπα ατην μαμά μου και μου έκοψε το μαλλί στην άκρη γτ δν μπορούσαμε αλλιως. Να τα βγαλουμε τι σημαίνει..?

Ήρθε ο θείος του αντρα μου με το κοριτσακι του 2χρονων ειχε μια ωραια πλεξουδα ξανθια και μου ειπε να την κόψω. Το έκανα. Αλλα όταν ξύπνησα δε ήταν ξεκάθαρα αν ήταν τις δικιας μου κορης 3 χρ. Η Αν έκοψα τις ανιψιας.!!

Ειδα τον φιλο μου να του εχουν μακρυνει τα μαλλια του και να τα εχει σγουρα μπούκλες και ξανθα. Τι σημαινει? Ξυπνησα το πρωι εχοντας στο μυαλο μου το ονειρο και ανυσηχω για ατι κακο

Γεια σας, είδα στο όνειρό μου ότι ήμουν σε κομμωτήριο και άρχισα να κόβω μόνη μου τα μαλλιά μου. Γενικά είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Ονειρευτηκα πως χτενιζα τα μαλλια μου και ξαφνικα μου εφυγε/μαδισε μια τουφα η οποια πανω πανω στη ριζα ηταν ασπρη/γκριζα.

geia sas h kopela mou me eide sto oneiro tis oti eixa aspra mallia kai neo to 8ema einai oti den exw kai polla mallia kai ta eide kai pikna me eide kai xaroumeno....

Geia sas,eida oti imoun sthn sxoli kai etimazomastan gia mia giorti an den kanw lathos k oi files m,pro8imopoih8ikan n me etimasoun (ntisimo xtenisma ktl) k m ixan vapsi k ta mallia mavra kai 2 toufes xantha (antavgia) k meta sto telos an kai mou aresan tis kopelas pou mou ta evapse tis fwnaza giati mou evapse ta mallia xwris n me rwtisi.Ti simeni auto

Είδα στο όνειρο μου οτι είχα λούσει τα μαλλιά μου και αφού τα χτένισα μου είχαν μείνει στα χέρια κρατούσα πολλα μαλλιά-μεγάλη τούφα που μου είχαν φύγει αλλά παρ όλα αυτά σαν εικόνα δεν μου έλειπαν μαλλιά..ηταν κανονικά και τα πέταξα κει μεσα στην λεκάνη της τουαλέτας..τι σημαίνει ;; Υγ.τα μαλλιά είχαν κάστανο χρωμα όπως ειναι και τα δικά μου..

Καλημερα σας! Ειδα στον υπνο μου οτι επεφταν τουφες απο τα μαλλια μου αλλα δεν καραφλιαζα αλλα εμενε απο μεσα κοντη τριχα( εχω μακρυα πυροξανθα μαλλια). Οταν ειδα οτι επεφταν περισσοτερες τουφες τοτε πηρα την μηχανη και τα εκοψα κοντα. Ηταν τοσο εντονο που δεν θυμαμαι κατι αλλο η προσωπα που ηταν μαζι μου..Σημαινει κατι??? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!!!!

Είδα στον ύπνο μου ότι εβηχα κ έβαλα το χέρι μου στον λαιμό μου κ έβγαλα τρίχες.

Παρόμοια άρθρα στον Ονειροκρίτη

Ο ονειροκριτης και οι πιο πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

σκορπιός ονειροκρίτης
Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών...
ονειροκριτης αεροδρόμιο
Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με...
ονειροκρίτης, χώμα,
Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη. Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει πως αν ονειρευτείς το σπίτι σου να είναι γεμάτο χώματα να περιμένεις δυστυχία...
κέρματα, κέρμα, ονειροκριτης, νόμισμα
Kατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε λεφτά, σημαίνει φτώχεια και συμφορά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν δείτε στο όνειρό σας κέρματα.  Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο...
μαύρο, μαύρα, μαύρα ρούχα, μαύρα λεμόνια, μαύρα σεντόνια, μαύρο χρώμα στα όνειρα
Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει...
ονειροκρίτης ζωγράφος
Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό. Αν δεις έναν ζωγράφο να ζωγραφίζει κάποιον...
γραφομηχανή, ονειροκρίτης
Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις. Αν όμως δεις τη γραφομηχανή σου να χαλάει, τότε θα...
έγγραφο ονειροκριτης
Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή...