Πτώση από γκρεμό στον πάτο της θάλασσας με αυτοκίνητο

Οδηγούσα σε ένα δύσκολο δρόμο με γκρεμό και σε κάποιο σημείο έκανα μανούβρες και κατά λάθος έπεσα στο γκρεμό. Κατέληξα ανέπαφος, παρά το τεράστιος ύψος στον πάτο της θάλασσας. Τα παράθυρα του αυτοκινήτου ειχαν παντζουρια και έψαχνα τον ασφαλέστερο τρόπο για να βγω στην επιφάνεια. Στο αυτοκινητο δεν είχε μπει καθόλου νερό και στην συνέχεια ξύπνησα ταραγμένος.
Άγγελος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Τα χόρτα είναι μια βασική τροφή για τον άνθρωπο από τότε που έμαθε να μαγειρεύει. Τι εξήγηση δίνει όμως ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας χόρτα;

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Η ρόδα και γενικότερα ο τροχός είναι σύμβολο της κίνησης και της αλλαγής, του ρίσκου και των νέων αποφάσεων. Στα όνειρα, η ρόδα και ο τροχός είναι οιωνοί, άλλοτε καλοί και άλλοτε κακοί, για την πορεία της ζωής μας.