πατέρας γκρίζος

Ειδα τον πατερα μου που εχει πεθανει εδω κ χρονια να εχει γκριζο χρωμα ολοκληρος και να μου λεει οτι εφαγε φαγητο που δεν επρεπε και θα πεθανει. Ακουμπησα τοτε το χερι μου στη καρδια του ηταν ζεστοs και χτυπαγε δυνατα. Του λεω μα εσυ εισαι ζωντανοs ακομα μου απανταει δυστυχωs δεν γινεται τιποτα επρεπε να προσεχω. Αλλα εντυπωσει μου εκανε το τοσο γκρι χρωμα που ειχε
Νικη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο χρηματιστήριο, σύντομα θα έχεις απρόσμενα κέρδη.

Αν όμως δεις όνειρο ότι επενδύεις σε μετοχές, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις άσκοπα τα χρήματά σου.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.