αεροπλανο

καλημερα ειδα ενα ονειρο αρκετα περιεργο! ημουν σε ενα αεροδρομιο με σκοπο να παω σερρες(?) απο θεσσαλονικη και εκει που ημουν στο αεροδρομιο και ετοιμος να κανω το check in με τα εισιτηρια στο χερι, ξαφνικα κατι μου πρεκυψε γυρισα σπιτι μου αρκετα αγχωμενος για να προλαβω να μην φυγει το αεροπλανο καθως κατι ειχα ξεχασει. Τελικα δεν το προλαβα και ακυρωσα με καποιο τροπο την πτηση καθως απο οτι μου ειχε πει ο υπαλληλος ειχε και πιο αργα πτηση ! Εκλεισα εκεινη την πτηση που ηταν βραδυνη. Φτανοντας το βραδακι παλι ειχα ξεχαστει με αποτελεσμα να ειμαι ισα ισα για να προλαβω την πτηση αυτη τη φορα ο προορισμος δεν ειχε αναφερθει. Ειδα τον πατερα μου και τον ειπα να με πεταξει μεχρι το αεροδρομιο του ειπα να κοψουμε δρομο απο παραλια. Και ετσι λοιπον βρεθηκα σε ενα νησι (δν ξερω ποιο) και πηγαινα συριζα στα βραχια με ενα θαλασιο ποδηλατο με τον πατερα μου νομιζοντας ετσι οτι κοβω δρομο.ηταν δυο τυποι στα βραχια που με κοιτουσαν (ειχε ηδη νυχτωσει).οταν εφτασα μεχρι ενα σημειο καταλαβα οτι δεν θα προλαβαινα το αεροπλανο απελπιστηκα και σταματησα την προσπαθεια να παω στο αεροδρομιο καθως δεν θα προλαβαινα ετσι κι αλλιως! απελπιστηκα και σταματησα ..επειτα ξυπνησα ! τι μπορει να σημαινει αυτο το ονειρο. Σημαινει κατι ή ηταν τυχαια και μπερδεμενα γεγονοτα ολα αυτα?
μιχαλης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης την Τύχη ή την Ατυχία στα όνειρα; Τι συμβαίνει όταν βλέπεις να σου συμβαίνει κάτι τυχερό; Πρέπει να χαρείς ή μήπως είναι καλύτερο να φυλαχθείς από τις κακοτοπιές;

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Τα όνειρα με δαχτυλίδια δε θεωρούνται πάντα καλά όνειρα και οι ερμηνείες είναι διαφορετικές για κάθε περίπτωση.