Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σάκα (σχολική)

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Γενικά, για τους μαθητές και τις μαθήτριες το όνειρο με σάκα δεν σημαίνει συνήθως κάτι ανησυχητικό.

Για τις ελεύθερες κοπέλες η σχολική τσάντα στο όνειρο σημαίνει είτε ερωτική εξομολόγηση είτε δέσμευση ενώ για τους υπόλοιπους το ίδιο όνειρο είναι δείγμα ανεμελιάς και ανακούφισης.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείτε μια βρώμικη σάκα (και γενικά ένα βρώμικο ή ακατάστατο σχολείο) σημαίνει ότι θα λυπηθείτε και θα στενοχωρηθείτε.  Η ζωή σας θα έχει απογοητεύσεις και αρρώστιες.

Αν όμως δειτε μικρά παιδιά να φορούν τη σάκα τους και να πηγαίνουν σχολείο θα πάρετε μεγάλη χαρά.

Αν ονειρευτείτε τη σχολική τσάντα σας να παίρνει φωτιά, σημαίνει συνήθως άγχος από κάποιες καταστάσεις ή και κίνδυνο.

Αν δείτε στο όνειρό σας μια άδεια σάκα, πιθανόν να είναι οιωνός για δύσκολες καταστάσεις στα οικονομικά σας. Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να προσέχετε τα σχέδια σας.

Αν ονειρευτείτε μια σχολική σάκα γεμάτη τετράδια, μολύβια, βιβλία και στιλό αυτό είναι και καλό αλλά και κακό. Από την μία πλευρά μπορεί να είναι δείγμα ότι είστε προετοιμασμένοι για όλα. Από την άλλη πλευρά όμως, το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει άγχος για εξετάσεις ή κάποια προβλήματα στην εργασία σας.

Αν είστε μαθητής ακόμα και δείτε στο όνειρο σας ότι κουβαλάτε τη σάκα σας, σημαίνει συνήθως πως θα διακριθείτε στα γράμματα και στις τέχνες επειδή είστε φιλότιμος άνθρωπος.

Αν είστε ενήλικος, και ονειρευθείτε πως είστε νέος και φοράτε τη σάκα σας, σημαίνει πως κάποια γεγονότα σας κάνουν να αναπολείτε το παρελθόν (π.χ. κάποιον παλιό έρωτα).

 

 

Σχόλια2

Ανώνυμος

πριν από 6 χρόνια 5 μήνες

Είδα τον αδερφό μου να χουφτωνει την κοπελα μου και εκείνη καθόταν και γέλαγε και ενώ ήμουν μπροστά και τους φώναξα εκείνοι έλεγαν σιγά δεν κάνουμε κάτι κακο....και από τα νευρα μου εγώ έφυγα και εκείνη αντί να με ακολουθήσει έμεινε εκεί ....είχα δει παρόμοιο όνειρο και η κοπέλα μου παρέμεινε εκεί ...τι να σημαίνει αυτό ?