θάλασσα κολύμπι

Ήμουν με φίλο νύχτα σε ηρεμη θάλασσα και κολυμπησαμε, είχαμε και φουσκωτή βάρκα. Μετά βρεθήκαμε σε φουρτούνιασμενη θάλασσα, αλλά ήμασταν στην παραλία μαζί με άλλο ένα φίλο. γίνονταν και στρατιωτικά γυμνάσια. Ο ένας με προκάλεσε να μπω να κολυμπησω. Μπήκα, ηρθε ένα μεγάλο κύμα, βούτηξα και περασε από πάνω μου, και μετά βγήκα εύκολα έξω. Είχε βραχει και το κινητό μου, ανησύχησα μήπως χάλασε, και πήγαμε όλοι σε ένα κτήριο που μας είχαν σαν νοσοκομείο και μάζευα τα πράγματα μου για να πάμε κάπου αλλού. Δεν ξέρω αν έχει σχέση που πριν λίγο καιρό πήγαμε διακοπές και τις πρώτες μέρες ήταν φουρτούνιασμενη η θάλασσα με τα ίδια άτομα, σε κάμπινγκ και η παραλία έμοιαζε με του ονείρου.
Βασίλης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα! Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το μωρό στα όνειρά μας.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.