ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ήθελα να μαγειρέψω κοτόπουλο, το οποίο ήταν σφαγμένο και με αίματα νομίζω. Όταν πήγα να το πιάσω με τα 2 μου χέρια για να το βάλω στην κατσαρόλα αυτό με δάγκωσε και στα 2 χέρια και δεν μπορούσα να ξεφύγω. Ζήτησα να το τραβήξουν για να απαλλαγώ και ενώ το τράβαγαν αυτό συνέχιζε να μου δαγκώνει τα χέρια. Δεν πόναγα αλλά δεν μπορούσα να απαλλαγώ.
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.