σκυλος

ειδα στον υπνο μου οτι ειχα στην αγκαλια μου το σκυλι μου που εχω χασει και μου εγλυφε το χερι αλλα ταυτοχρονα στο ονειρο υπηρξε και ενα τριτο προσωπο που ηταν η πρωην αρραβωνιαστηκια μου στην οποια εδειχνα τον σκυλο και της ελεγα κοιταξε τον μ`αγαπαει δεν με δαγκωνει......ηταν ενα πολυ γρηγορο ονειρο που με εκανε και ξυπνησα αμεσως...αν μπορει καποιος να μου εξηγησει παρακαλω....
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!