συνομιλία με πεθαμένο παππού

Στο παλιό σπίτι του παππού μου (έχει πια τροποποιηθεί το οίκημα), θα μέναμε με την κολλητή μου, τον άντρα μου και με ένα παλιό αίσθημα που ζήτησε να τον φιλοξενήσουμε για λίγο. Στη συζήτηση μεταξύ μας εγώ αναφερόμουν στους νεκρούς, παππού και γιαγιά, σαν να έμεναν ακόμη εκεί, ζωντανοί. Κάποια στιγμή όλοι μαζί ξεκινήσαμε να πάμε βόλτα, έψαχνα την κόρη μου όμως,που τάχα ήταν με τους παππούδες μου, και τηλεφώνησα στον παππού μου να του πω να την φωνάξει γιατί φεύγουμε. Δεν μου μιλούσε όμως, σα να περίμενε στη γραμμή αμίλητος, και βέβαια δεν μου φώναξε στο τηλέφωνο την κόρη μου. Να ανησυχώ για το παιδί μου;
maria7

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Μαρία7, το όνειρο αυτό μάλλον είναι κακός οιωνός και ναι πρέπει να προσέχεις το παιδί σου.

Κατά μία άλλη ερμηνεία πάντως, το ότι δεν σου μιλούσε ο παππούς και παρέμενε ανέκφραστος ίσως δείχνει ότι νιώθεις έλλειψη προστασίας και κατανόησης (μιλάς αλλά δεν σου απαντούν)...

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Αν δεις στο όνειρό σου μια καταστροφή, είναι για κακό: να περιμένεις μεγάλες δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. 

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Η θάλασσα μας ταξιδεύει και τη λατρεύουμε, όμως η θάλασσα στο όνειρο έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τα συναισθήματα και τα στοιχεία κάθε ονείρου Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη.