ειδα στον υπνο μου ότι ειχα στην κατοχή μου την τσαντα με όλα τα αντικειμενα της πρωην μου...

ειδα στον υπνο μου ότι ειχα στην κατοχή μου την τσαντα με όλα τα αντικειμενα της πρωην μου... με την οποια χωρισα προσφατα, και η οποια εχει ξεκινησει αλλη σχεση.τι μπορει να σημαινει? επίσης προχθές ειδα την μανα της με την οποία είμασταν σε τρυφερές στιγμές...(οχι sex) τι μπορεί να σημαίνει?
nikolaos400

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός και αυτό ακριβώς ισχύει και για τα όνειρα με καπνό. Είναι άσχημα και συνήθως προμηνύουν κακές εξελίξεις.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.